Choď na obsah Choď na menu
 

O čom je Violetta?

  Violletta

 Violetta je tínedžerka, ktorá zatiaľ nevie o svojom speváckom talente. Ten zdedila po svojej mame, slávnej speváčke, ktorá tragicky zahynula, keď mala Violetta 5 rokov.

candelaria molfese martina stoessel gif

Jej otec Germán je veľmi úspešný muž, ktorý svoju dcéru miluje, aj keď je často prísny a prehnane sa ju snaží chrániť. Má strach, aby sa Violetta nevydala v stopách svojej matky, preto sa rozhodne čo najviac vymazať minulosť a spomienky na jej nešťastný osud.

candelaria molfese lodovica comello gif

Po tragickej nehode sa presťahujú do Madridu a otec sám vychováva Violettu v takmer dokonalej izolácii bez možnosti kontaktu s jej rovesníkmi. Germán vie, že jeho dcéra má hudobné nadanie, preto ju podporuje v hre na klavír. Zakazuje jej ale herectvo a spev.

violetta german violetta herman gif

Všetko sa zmení, keď sa obaja vrátia domov do Buenos Aires. Violetta sa začína učiť hrať na klavír v prestížnej hudobnej škole !Studio 21!. Stretáva tu Angie, novú domácu učiteľkou a vychovávateľku, ktorá jej pomáha rozvíjať jej talent. Spozná ale aj veľa ďalších ľudí, ktorí prispievajú k Violettinej postupnej premene. Medzi nimi napríklad Tomása a Leóna, dvoch úplne odlišných chlapcov, ktorí sa do nej zamilujú a súperia o jej srdce.

martina stoessel habla si puedes gif   la tierra es el cielo martina stoessel gif

pablo espinosa jorge blanco gif  alba rico navarro mechi lambre gif