Choď na obsah Choď na menu
 

Postavy- Violetta 3

Napíšem tu iba nové postavy...

 

 

Clement

Hrá ho Damien Lauretta. Pochádza z Francúzska, je to chlapec z bohatej rodiny, jeho otec vlastní reťazec hotelov a tak sa zdá, že môže mať čokoľvek, na čo si len spomenie. Existuje však jedna vec, ktorú mať nemôže. Jeho vášňou je hudba, chce spievať, hrať a tancovať. Jeho otec má však o jeho budúcnosti úplne inú predstavu, verí, že pôjde v jeho šľapajach, a preto mu odmieta dovoliť ísť za týmto snom a navštevovať prestížne Studio On Beat. Clement preto musí nájsť inú cestu ako sa dostať do štúdia. Tou cestou sa stáva "Alex" jeho nová identita, pohodový chalan, ktorý sa zapisuje do štúdia a stáva sa novým študentom. Nachádza si tu nové priatelia, najmä Violetta ho čoskoro úplne očarí. Po celú dobu ale musí skrývať to, kým vlastne je a musí sa naučiť žiť medzi dvoma svetmi. Ako dlho sa mu ale podarí byť Clementom aj Alexom zároveň?

Gery

Hrá ju: Macarena Miguel. Gery je nové dievča v meste, pochádza z Mexika. Keď prvýkrát stretáva na motokrosovej dráhe Leona, okamžite sa do neho bezhlavo zamiluje a vstupuje do jeho života. Violetta sa stáva jej konkurentkou, v Leonovej prítomnosti ju nemôže zniesť. Začne robiť všetko preto, aby ich rozdelila a získala Leonovo srdce. Gery sa tiež dostáva do štúdia, nie však ako študentka, ale potom čo prišla o prácu sa stáva novou Betovou asistentkou. To však neznamená, že nemá hudobný sluch, práve naopak, aj v nej sa skrýva veľké nadanie a vášeň pre spev.

Priscilla

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt priscilla violetta 3

Hrá ju: Florencia Ortiz. Priscilla je očarujúca, zvodná, sebavedomá, inteligentná a moderná žena. Svojím hlasom pri ich prvom stretnutí doslova okúzľuje Hermana. Nepotrvá dlho a Priscilla nadobro vstupuje do Hermanova života ako jeho nová priateľka. Čoskoro sa však ukazuje, že má tiež dcéru a tou je Ľudmila. Toto úplne mení Violettu aj samotný Ľudmilin život, teraz sa z nich stávajú nevlastné sestry a budú spolu musieť žiť pod jednou strechou. Bude však Priscilla konečne tou pravou ženou pre Hermana a dobrou matkou pre Violettu, alebo skrýva ešte oveľa väčšie tajomstvo, ktoré všetko v rodinne Castillových zmení a prevráti naruby?

Nicolas

Hrá ho: Nacho Gadány. Nicolas je bohatý a úspešný muž, vlastný reťazec hotelov. Vychováva svojho syna Clementa a jeho snom je, aby raz viedol ich rodinný podnik. Clementova vášeň pre spev mu preto nie je príliš po chuti a nemieni ho v nej podporovať. Do Nicolasova života tiež vstupuje nová žena, Jade, do ktorej sa nekontrolovateľne zamiluje. Otázkou však je, či ona dokáže zabudnúť na Hermana a milovať ho tiež.

Milton

Hrá ho: Rodrigo Frampton. Potom čo Angie odišla do Francúzska prichádza do štúdia Milton, ako nový učiteľ spevu. Pochádza z Brazílie, kde však musel kvôli problému s hlasivkami ukončiť svoju kariéru operného speváka. Zdá sa, že je to dobrý človek, no v skutočnosti má dve úplne odlišné tváre. Je to veľký pokrytec, negatívny, zlomyseľný a nevrlý muž. Zatiaľ čo sa snaží pred všetkými v štúdiu udržať povesť milého profesora a so všetkými vychádzať, v pozadí realizuje svoje podlé plány a chce štúdiu uškodiť. Bude jeho pravý charakter odhalený skôr než bude neskoro?